Класическа торта Павлова

НикиНики
Новак
2257713k271
Класическа торта Павлова
Снимка: Ники
1 / 3
28/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
6
"Само я погледнете, не е ли разкошна тази Павлова?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъци на пяна и добавете захарта към тях. Разбийте отново. Добавете ванилията, нишестето и лимоновия сок. Разбийте за минута.

Направете кръг върху хартия за печете 22 см. Обърнете очертаното към дъното и сипете сместа за торта Павлова.

Разстелете и направете вдлъбнатина. Включете фурната на 130 градуса, сложете тавата, намалете на 110 градуса и печете за 90 минути. Оставете да изстине.

Разбийте пудрата захара, маскарпонето и сметаната. Прехвърлете блата в чиния и сложете крема.

Украсете готовата целувчена торта с плодове по желание.

Класическата торта Павлова е страхотна!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: