ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Свински уши в масло на тиган

Свински уши в масло на тиган

НикиНики
Новак
2187273k143
Свински уши в масло на тиган
Снимка: Ники
1 / 2
29/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Поднесете вкусното мезе с резени лимон и студена бира"

Необходими Продукти

  • свински уши - 500г
  • черен пипер
  • соев сос
  • краве масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинските уши и ги оставете леко да се охладят.

Нарежете ги на парчета и изпържете в оребрен тиган с масло.

Овкусете ги с черен пипер и соев сос.

Не спирайте да ги бъркате.

Поднесете вкусното мезе с резени лимон и студена бира.

Свинските уши в масло на тиган са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: