Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Печени свински уши на скара

Печени свински уши на скара

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Печени свински уши на скара
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Печените свински уши на скара стават много апетитни!"

Необходими продукти

  • дафинов лист - 2 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • свински уши - 2 бр.
  • червен пипер - щипка
  • черен пипер - 3 зрънца
  • сол - 2 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и сложете в тенджера свинските уши, залейте с вода да ги покрие.

Добавете черния пипер, сол и дафиновия лист. Сварете за 2 часа.

Поръсете готовите уши със соев сос и добавете пресования чесън. Поръсете с червен пипер.

Оставете за час, час и малко.

Изпечете свинските уши на скара от всички страни.

Печените свински уши на скара стават много апетитни!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: