Печени свински уши

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
6322k32
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Страхотно бирено мезенце - печени свински ушички"

Необходими продукти

  • свински уши - 1 килограм
  • лимонов сок
  • червен пипер - 1 к.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • соев сос - 3 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Много добре почистете свинските уши.

Сварете ги във вряща подсолена вода за около 50 минути.

Отцедете сварените уши и ги нарежете на ленти.

Смесете пресования чесън с лимоновия сок, червения пипер и соевия сос.

Намажете ушите с ароматната смес. Изпечете на загрята скара или барбекю.

Слагайте готовите уши в тенджера с капак, за да останат топли. По желание поръсете биреното мезе с още малко соев сос.

Печените свински уши са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: