Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Свински уши на скара със соев сос

Свински уши на скара със соев сос

Свински уши на скара със соев сос1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Ето това е мезе за ценители Вижте как да си приготвите тези вкусни свински ушички"

Необходими продукти

  • свински уши - 2 - 3 броя
  • лук - 2 - 3 глави
  • черен пипер
  • соев сос
  • лимонов сок
  • кимион
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо почистете много добре свинските уши. Сварете ги в подсолена вода до готовност - около 40 минути са необходими, за да станат ушите крехки.

Отцедете ги хубаво от водата и охладете за кратко.

Нарежете сварените уши на лентички. Овкусете с черен пипер, кимион и сол, разбъркайте.

Загрейте добре скарата и изпечете ушите, докато хванат загар.

Прехвърлете ги в тенджера с капак, за да се задушат. Към тях добавете полумесеците лук, соев сос и лимонов сок.

Сервирайте вкусното мезе с питие по избор.

Свинските уши на скара със соев сос са готови.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: