Начин на приготвяне
Загрейте водата на котлона.
Чукнете яйцето в метална купа, добавете захарта и ги сложете на водна баня.
Разбийте ги с миксер до получаване на гъста пяна.
Махнете съда и продължете да разбивате продуктите.
Пресейте брашното заедно с бакпулвера и го изсипете на порции към другата смес. Добавете и маковото семе.
Разбъркайте сместа и я изсипете в квадратна тава.
Сложете я на 180 °C до готовност на вкусното реване.
За сиропа сложете водата да ври за около 10 минути.
Махнете я и сипете десертното вино към нея. Оставете течността настрана за 10 минути.
Залейте десерта с и го оставете хубаво да попие.
Реването с маково семе е много вкусно.
Да ви е сладко!