ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържено Свинско»Задушено свинско с вино и соев сос

Задушено свинско с вино и соев сос

Мария СимоваМария Симова
Копирайтър
221
986
3k
219
2
Задушено свинско с вино и соев сос
Снимка: Мария Симова
1 / 2
28/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции6
"Задушено свинско със соев сос, което може да поднесете с гарнитура от печени картофи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки хапки.

Запържете ги в загрятото олио. Покрийте с капак, за да се задуши месото. От време на време разбърквайте.

Овкусете пърженото свинско с подправките и разбъркайте. Налейте виното и соевия сос, отново похлупете и продължете задушаването.

Когато течността се изпари, добавете нарязаните чушки, лук и чесън. Разбъркайте, сложете пак капака и гответе до готовност на продуктите.

Задушеното свинско с вино и соев сос е много вкусно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: