Начин на приготвяне
Добре малко преди да започнете с приготвянето на вкусните бутерки, да оставите яйцата извън хладилника. Отделете жълтъците, само те ще ви трябват.
Разстелете и разточете бутер тестото. Изрежете квадрати с големина 4 см. В тавата на фурната сложете хартия за печене и подредете квадратите. Изпечете ги за 15 минути на 190 градуса с вентилатор.
Докато изстиват, пригответе крема. Сипете захарта и прясното мляко в тенджера, бъркайте да се разтопи захарта.
В купа разбъркайте нишестето и жълтъците с малко вода. Сипете при тях малко от затопленото мляко. Изсипете всичко в тенджерата при останалото мляко и бъркайте до постигане на гъстота. После свалете от котлона.
Изсипете ванилиите и канелата, както и настърганата лимонова кора. Разбъркайте и оставете да изстине.
Разрежете бутер сладкишите през средата. Намажете с крем долната час и сложете горната върху нея.
Подредете готовите бутерки с крем в подходящ поднос.
Може да поръсите испанските бутерки с крем Мигелитос с пудра захар преди сервиране.