Начин на приготвяне
Разстелете тестото върху масата и го оставете да се размразява, но не го размразявайте напълно!
От тестото изрежете 6 квадрата, а останалото нарежете на 12 ивици с дължина, равна на половината обиколка на квадратите.
Поразтеглете квадратите до ромбовидна форма, намажете ги с ябълков мармалад и поставете по периферията на всеки квадрат ивици, като бордюр.
Изрежете сърцевината на ябълките и ги оформете на тънки резени, напръскайте ги с лимоновия сок и ги наредете върху тестените ромбове.
Намажете ги с разтопеното масло и ги поръсете ги със захарта, смесена с канелата.
Застелете тава с хартия за печене, поставете отгоре ѝ бутерките и ги изпечете в загрята на 200 градуса фурна.