Пача от свински крака и уши

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
19/03/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 999
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • свински крака - 400 г и уши
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 бр.
  • чесън - 1 глава
  • целина - 1/2 малка глава
  • дафинови листа - 2 бр.
  • хрян - 1/2 корен
  • сол
  • За застройката:
  • яйца - 2 бр.
  • оцет - 2 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските крака и свинските уши се измиват добре, заливат се със студена вода и се сваряват в дълбока тенджера. Щом заврят, се посоляват и се добавят ситно нарязаните зеленчуци и дафиновите листа.

Когато месото се свари добре, се отделя от костите и се нарязва на парчета. Връща се в бульона, който продължава да ври.

Приготвя се застройката на свинската пача, като яйцата се разбиват и към тях се добавя оцетът. След това ястието със свинско се подправя с настъргания хрян.

Пача от свински крака и уши по рецепта на баба.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар