Плоски кето питки

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Експерт
291
844
445
69
6
Плоски кето питки
Снимка: Румяна Сакалийска
1 / 4
30/03/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции10
"А вие защо не пробвате тези толкова вкусни кето питчици - нищо не ви коства"

Необходими Продукти

  • кокосово брашно - 1/4 ч.ч.
  • бадемово брашно - 1 ч.ч.
  • хималайска сол - 2 ч.л.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • ябълков оцет - 1 ч.л.
  • сусамово олио - 2 с.л.
  • топла вода - 350 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа смесваме сухите съставки и разбъркваме добре.

В средата правим кладенче и сипваме оцета и олиото.

Накрая малко по малко прибавяме топлата вода и замесваме меко тесто, което оставяме да почине за около 15 минути.

Готовото тесто накъсваме на малки топки, които разточваме на тънко.

Печем плоските питките в предварително загрят тиган по две минути от всяка страна.

По желание може да намажете плоските кето питки с растително масло по ваш избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: