Пилешка пържола от бут на тиган

27/03/2021
"От нас рецептата, от вас гарнитурата към тази чудна пилешка пържола на тиган"
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Вземаме пилешките бутчета. Изчистваме ги измиваме и обезкостяваме. Махаме кожата. Отцеждаме ги и ги поставяме в тавичка.

Натрошаваме пилешкия бульон и ги посоляваме. Поръсваме с черния пипер.

Чесъна пресоваме и намазваме двете пилешки пържоли. Поливаме с олиото и объркваме.

Оставаме ги така да престоят 1 час.

Загряваме грил тигана и поставяме пържолите от бут.

Печем от двете страни до зачервяване.

Пилешка пържола от бут на тиган сервираме със любима салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар