Гъбен сос

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
68
46
25/10/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 368
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на тънки филийки и ги сварете в подсолена вода.

Отделно в маслото се запържете брашното, разредете го с виното, подправете със сол и черен пипер.

Прибавете гъбите към соса и ги оставете на огъня още 5-6 минути.

Емайлирано джезве с декор CIRCLE 1 литър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирано джезве с декор CIRCLE 1 литър
11.30 лв.
Виж ››

Практично емайлирано джезве, което ще ви послужи в приготвянето на сосове, паста, варене на яйца, дори кафе. Удобно разграфено с различни количества на вместимост. Емайлираното джезве ще намери приложение в кухнята от първия ден.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар