Гъбен сос

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Гъбен сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.

Необходими продукти

  • гъби - 250 г
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 1 1/2 с.л.
  • масло - 1 с.л. краве
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на тънки филийки и ги сварете в подсолена вода.

Отделно в маслото се запържете брашното, разредете го с виното, подправете със сол и черен пипер.

Прибавете гъбите към соса и ги оставете на огъня още 5-6 минути.

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: