Крехко джоланче, печено в плик

LiDimitrovaLiDimitrova
Новак
2
10
18/03/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • джолан - 1 цял
  • чесън - на прах
  • бял пипер
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусене свинския джолан с подправките и оставете за няколко часа да се усвоят в месото.

Включете фурната на умерена температура от 180 градуса.

Вземете плик и сложете джолана вътре. Надупчете на няколко места с игла или друг остър предмет.

Свинското се пече минимум 120 мин. Наблюдавайте го, защото в един момент ще трябва да го обърнете.

Поднесете крехкото джоланчем, печено в плик с подходяща гарнитура от картофи соте или друга по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар