Ezine.bg»Рецепти»Риба»Котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови

Котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови

Кристина БоневаКристина Бонева
Ентусиаст
1074731832
Котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови
Снимка: Кристина Бонева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • котлет от сьомга - 200 г
  • бейби моркови - 1/2 пакет (замразени)
  • масло - 30 г
  • кашкавал - 30 г
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетът от сьомга се овкусява с малко сол и черен пипер и се изпича на оребрен тиган за по 3-4 минути от всяка страна.

Морковите се задушават в масло за около 7-8 минути, след което се овкусяват със сол, поръсват се магданоз и с настърган кашкавал и се разбъркват, за да се разнесе добре кашкавалът.

Сервират се котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови в чиния и се консумират, докато са още топли.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: