Ливански киш

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
25/10/2011
"Киш със сьомга - това е нашето топ предложение за обяд!"
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 038
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича.

Отделно в сгорещена мазнина се запържват няколко филета сьомга количеството е колкото да покрие тестото, подправени със сол и черен пипер и се нареждат върху готовото тесто. В отделен съд се задушава около спанака и се разстила върху рибата.

Разбиват се прясно мляко с яйцата и сметаната и с получената смес се залива цялото ястие.

Пече се в загрята до 150 градуса фурна за около 20 минути.

Сьомгата може да се замени с друга тлъста риба.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
севда
севда
18.02.2014 15:58
това не може да стане само с 2 яйца
0
0
Готвач
Готвач
18.02.2014 00:53
Уникално гаден! Такъв вкус има злото.
0
0