Телешко задушено с гъби и топено сирене

20/01/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо114
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварете телешкото месо в тенджера под налягане за половин час. Извадете, изцедете и заделете.

Обелете гъбите и нарежете на филийки. Изпържете ги до златисто в тиган с малко мазнина.

Добавете лука, предварително обелен и нарязан на дребно, а след няколко минути и месото.

Затворете с капак и задушете телешкото за около 10 минути.

Махнете капака и добавете рома.

Изчакайте 5 минути да се изпари алкохола и налейте сметаната.

Добавете подправките, горчицата и топеното сирене.

Варете 5-10 минути и изключете. Поднесете телешко задушено с гъби и топено сирене, докато е топло!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар