Пилешки рулца на тиган

Пилешки рулца на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
19/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Ефектно ястие от пилешки рулца на тиган - лесно и вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на пилешки пържоли, но да не са много тънки.

Начукайте с дървено чукче. Посолете и поръсете с риган.

В тиган сложете 2 с.л олио. Изпържете обелените и нарязани на филийки гъби до златисто.

Добавете бекона, а след няколко минути и лука. Пържете, докато омекне.

Напълнете месото с плънката. Сложете по едно парче от кашкавала и завийте на пилешки рулца.

В друг тиган загрейте 1 с.л. олио и 1 с.л. краве масло.

Сложете рулцата и ги изпържете до златисто от всички страни на средно силен котлон. Извадете и поднесете веднага пилешки рулца на тиган.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: