Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържено Пиле»Обезкостени пилешки бутчета на тиган

Обезкостени пилешки бутчета на тиган

Обезкостени пилешки бутчета на тиган
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 2
31/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Бързо хапване от пилешки бутчета на тиган"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - - 4 бр. обезкостени
  • сол
  • черен пипер
  • пилешки бульон - 1 бр.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостените пилешки бутчета се овкусяват с бульона, солта и черния пипер.

Поливат се с олиото и се оставят така за един час.

Взема се тиган с незалепващо покритие и се намазва с олио.

Слагат се бутчетата в тигана и се изпичат до хубав златист цвят.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: