Начин на приготвяне
В касерола сложете водата и захарта на котлона. Изчакайте да заври и махнете. Добавете рома, разбъркайте и оставете да изстине.
Разбийте жълтъците (с миксер), като добавите повече от половината захар до бял и пухкав крем.
Белтъците разбийте с останалата захар до твърди връхчета. Сложете жълтата смес в бялата и разбърквайте със силиконова шпатула, като добавяте и по малко от брашното.
Изсипете в тавичка, застлана с хартия за печене, и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Извадете и завийте веднага на руло. Оставете да се охлади напълно. Развийте и сиропирайте със сиропа.
Не трябва да е много мокро сладкото руло, а просто леко да се навлажни. Намажете с дулсето де лече и завийте отново на руло.
Поръсете рулото с дулсе де лече с пудра захар и сервирайте.