Начин на приготвяне
Брашното се смесва с бакпулвера, ванилията и какаото и се пресява.
Яйцата се разбиват на пяна заедно със захарта. Към тях се прибавя олиото и прясното мляко.
Към яйцата се прибавя сухата смес. Разбърква се внимателно до еднородност.
Сместа се изсипва в тава, постелена с хартия за печене с размери 30х40 сантимерта.
Сладкишът се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 20-25 минути.
Оставя се да изстине в тавата.
Пудингът се приготвя по указание на пакетчето.
Изстиналият сладкиш се надупчва с уреда за изтърбушване на чушки.
Леко охладеният пудинг се излива в направените дупки и остатъка върху сладкиша.
Оставя се да изстине напълно.
Отделените изрезки се натрошават и се поръсват върху крема.
Течната сметана се разбива до меки връхчета и се намазва сладкиша.
Украсява се по желание.
Да ви е сладко!
Надупченият сладкиш с крем е готов.