Мързелив тутманик в хлебопекарна

13/01/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата трябва да са със стайна температура, млякото също трябва е топло.

Изсипете млякото в купата на хлебопекарната. Добавете зехтина и олиото.

Разбийте яйцата и също ги добавете към останалите съставки. Прибавете солта и захарта, а отгоре сипете пресятото брашно. Направете малко кладенче и вътре сипете маята.

Пуснете на основната програма за 2 часа. Щом чуете звуковия сигнал, добавете сиренето на по-едри бучки.

Получава се страхотен тутманик, опитайте.

Мързеливият тутманик в хлебопекарна е готов.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар