Домашен хляб с оризово брашно без глутен

21/12/2020
"Няма глутен, само прекрасен вкус има в този домашен хляб, направен с оризово брашно"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 841
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата141
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата.

Разтворете содата в киселото мляко и разбъркайте, изчакайте да шупне. Изсипете при яйцата, прибавете солта, подправките и зехтина.

Постепенно добавете оризовото брашно, за да постигнете консистенция на кексово тесто. Загрейте фурната на 180 градуса и сложете вътре хлебчето.

Печете до получаването на хубав загар.

Получава се ароматен, много мек и дунапренен хляб.

Домашният хляб с оризово брашно без глутен е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар