Начин на приготвяне
Първо разстелете корите. В долния край на всяка една кора разпределете кадаифа равномерно и завийте на хубаво стегнато руло.
С остър нож нарежете на резени с дебелина около 3 см. Подредете ги в тава и печете в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване. Оставете кадаифа да изстине.
В тенджера смесете водата със захарта и варете около 30 минути. Охладете за 10-тина минути и добавете лимоновия сок.
Разтопете маслото на котлона - суроватката от него трябва да се отдели и изпари.
Залейте с маслото студения кадаиф. След това залейте и с горещия сироп, поръсете обилно с натрошените орехи.
Покрийте готовия кадаиф с фолио и с кърпа и оставете да си попие добре сиропа.
Класическият Турски Бурма Кадаиф е готов.