Пилешки гърди с вино

11/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 331
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди, посолете ги и ги оваляйте в брашното и ги запържете на тих огън от двете страни в сгорещеното масло.

Добавете виното и лимоновия сок, варете една минута и поръсете пържолите с пармезана. Полейте с бульона и задушете под похлупак за около 5 минути.

Подредете гърдите в затоплени чинии, налейте по малко сос от тигана и поднесете с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар