Начин на приготвяне
Вземете ренде и на дребната страна настържете ябълките, вече почистената тиквата и дюлите. Поръсете ги с канела и ги объркайте добре.
Разтопете маслото, смелете ядките на ситно. Започнете да оформяте плодовия щрудел.
Вземете кора, намажете я с масло. Върху него поставете втора кора, намажете и него. Отгоре наръсете от смесените плодове (1/6 от тях).
Поръсете част от ядките. Отгоре наръсете 4 с.л. захар. Навийте на руло и оставете в подходяща тава, в която предварително сте сложили хартия за печене.
Същото направете с останалите корите. Трябва да се получа общо 6 рула. Когато сте готови, намажете щрудела с тиква с масло.
Печете в предварително загрята на 160 градуса фурна до готовност (около час).
Докато е топъл, поръсете разкошния щрудел с тиква, ябълки и канела с пудра захар.
Да ви е сладко!