Паниран кашкавал във фолио

29/11/2020
"Защо панираният кашкавал във фолио става по-вкусен, приготвен във фолио - ще се разберете, щом опитате"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 981
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една по-различна рецепта за кашкавал във фурна, която е много апетитна.

Кашкавала извадих от хладилника. Яйцето разбих в чиния. Смесих брашното и корнфлейкса. Потопих кашкавала първо в яйцето след това в сухата смес.

Още веднъж в яйцето и пак в сухата смес. Намазах фолиото с масло и сложих плочката кашкавал върху фолиото.

Отгоре намазах кашкавала с масло и загънах фолиото от всички страни.

Поставих в тавичка панирания кашкавал и пекох на 200 градуса 20 мин.

Извадих от фурната и поръсих с шарена сол и пресен магданоз.

Паниран кашкавал във фолио се комбинира добре с вкусна доматена салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар