Начин на приготвяне
В касерола карамелизирайте захарта. Разредете със сметаната и оставете на котлона до пълното разтапяне на карамела. Махнете и оставете да се охлади.
Направете белия крем, като разбиете сметаната с пудрата захар до твърди връхчета и малко преди да изключите, добавите крема сирено и маскарпонето.
За кафявия крем разбийте сметаната с пудрата захар до твърди връхчета и тук също преди да изключите сложите какаото и маскарпонето.
Напълнете два шприца съответно с двата готови крема. Поставете единия блат за домашните пастички на поднос. Шприцовайте от белия крем. Поръсете с карамеления топинг.
Затворете с другия блат. Шприцовайте кафявия крем и полейте обилно с топинга. Оставете в хладилника за няколко часа и сервирайте бързите пастички с готови блатове.