Моите тулумбички с извара

25/11/2020
"Не какви да е тулумбички, а тулумбички с извара - вкус, който трябва да се опита"
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват се всички продукти в дълбока купа и се разбърква.

Тестото трябва да е меко и нелепнещо, подобно на пареното тесто. Остава се да престои 20-30 мин.

След това се поставя в пош с шприц.

Олиото се загрява, шпицоват се тулумбички с желана дължина и се режат с ножица.

Пържат се до златисто.

Подреждат се в тавичка и като изстинат, тулумбичките с извара се заливат с горещ сироп.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар