Специалитет Корона

Станка
Станка
Новак
15/09/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 010
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го нарежете на порции. Начукайте го и го овкусете.

Направете плънката от бекон, варено яйце, пушено сирене, гъби и кашкавал. Поставете в средата месото и му придайте кръгла форма. Панирайте в яйце и пържете до зачервяване.

От бланширания спанак, сметаната и зеленчуците пригответе пюре, което използвайте за канапе.

Задушете броколите и разтворете картофеното пюре. От бутертестото оформете коронка и изпечете.

Гарнирайте с пресни домати, картофено пюре, краставици, маруля и броколи. Поднесете с гъбен сос.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар