Пясъчна торта

Живка СимеоноваЖивка СимеоноваНовак
01/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 939
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте на гладък крем мекото масло и захарта. Добавете един след друг жълтъците при непрекъснато разбиване.

След тях добавете коняка, брашното, ванилията и бакпулвера.

Отделно разбийте белтъците с щипка сол и внимателно ги объркайте към основната смес. Сипете сместа в тавичка с хартия за печене.

Изпечете в умерено загряна фурна до суха клечка. Готовата торта освободете от формата и полейте с крем по избор или шоколадов кувертюр. Направете украса.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар