Пясъчна торта

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
77
46
01/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 148
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте на гладък крем мекото масло и захарта. Добавете един след друг жълтъците при непрекъснато разбиване.

След тях добавете коняка, брашното, ванилията и бакпулвера.

Отделно разбийте белтъците с щипка сол и внимателно ги объркайте към основната смес. Сипете сместа в тавичка с хартия за печене.

Изпечете в умерено загряна фурна до суха клечка. Готовата торта освободете от формата и полейте с крем по избор или шоколадов кувертюр. Направете украса.

Регулируема разтегателна форма за печене с разделител-23%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Регулируема разтегателна форма за печене с разделител
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Разтегателна форма за печене, която има разделител и ви дава възможност да изпечете 2 различни вида сладкиши или солени печива наведнъж.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар