Тутманик със спанак и риган

ГеновеваГеновева
Копирайтър
166
756
1k
54
1
11/11/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо81
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме спанака и зеления лук и ги задушаваме в зехтин.

Отделяме белтъка от жълтъка и белтъка го слагаме в спаначената смес, посоляваме и разбъркваме.

Разточваме тестото.

Намазваме със зехтин, изсипваме спаначената смес, сиренето и поръсваме с риган.

Завиваме на руло и режем с нож.

Подреждаме парчетата в тава и оставяме да втаса.

След това отгоре намазваме с жълтък и зехтин.

Поръсваме със сусам и печем селския тутманик на 180 градуса с вентилатор.

Да ви е сладко с този тутманик със спанак и риган.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар