Оризов шницел

27/09/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 126
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Объркайте сварения ориз с пасирания картоф 1-2 яйца, настъргания фино лук, морков, пасирания чесън, подправките и брашното.

Добре омесете сместа и я оставете да почине за 45 минути в хладилник.

загрейте олио за пържене. Между намазнените си длани оформяйте големи кюфтета от сместа, потапяйте леко в разбитите 2 яйца и овалвайте в галета.

Изпържете до готовност от двете страни.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня
Ваня
29.09.2013 18:44
супер вкусно
1
0