Вратни пържоли на фурна с лук

11/09/2020
"Когато приготвяте пържоли, не можете да си позволите грешки, а те няма как да се случат, защото ви даваме страхотна рецепта"
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 207
  • Преглеждания за месеца2670
  • Преглеждания за седмицата1242
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите и ги сложете в купа заедно с майонезата и горчицата. Намажете ги хубаво от двете сtрани и оставете за 1 час така.

Обелете лука и нарежете шайби. Подредете го на дъното на тавичка за печене. Сложете скилидките чесън с люспата.

Подредете отгоре вратните пържоли. Посолете с хималайската сол и поръсете с черния пипер.

Налейте бирата и зехтина в тавата. Затворете плътно с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна на 190-180 градуса за 1.5-2 часа.

Махнете фолио и запечете пържолите отгоре.

Извадете, оставете да се охладят и сервирайте вратните пържоли на фурна с лук.

Предпазен капак при пържене - 25 см-42%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
3.50 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар