Свински гърди на грил тиган

20/08/2020
"Невероятно вкусни свински гърди на грил тиган - сервирайте и гледайте как всички хапват сладко, сладко"
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо648
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински гърди - 3 бр.
  • хималайска сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свински гърди на грил тиган, към които можете да сервирате постна салата.

Измийте свинските гърди и подсушете с кухненска хартия. По желание можете да ги нарежете на лентички. Посолете с хималайската сол и черния пипер.

Загрейте ребрен тиган. Сложете една супена лъжица зехтин и изпечете гърдите от двете страни до готовност. Извадете и сервирайте веднага гърдите на тиган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар