Ezine.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Скумрия на грил тиган

Скумрия на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k7745
Скумрия на грил тиган
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
01/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • скумрия - 2 бр.
  • сол
  • мащерка
  • риган
  • лимони
  • олио - за намазване
  • зелена салата - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразена скумрия се почиства от вътрешности, перки, глава и се измива добре.

Отцежда се и намазваме с олио, сол и подправките. Оставя се покрита с фолио за час.

Загрява се грил тиган, намазан с мазнина печем рибата от двете страни до зачервяване.

Сервираме нашата печена скумрия с резен лимон и зелена салата. Лесно и много вкусно!

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: