Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран домашен кашкавал

Паниран домашен кашкавал

Паниран домашен кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Бързо хапване за заети домакини - домашен паниран кашкавал"

Необходими продукти

  • домашен кашкавал - 2 бр. правоъгълни парчета
  • кори за баница - 1 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете кората за баница и я разрежете на две. Сложете в долната страна на едната парчето кашкавал и затворете на плик. Постъпете по същия начин и с другото парче.

Счупете яйцето в чиния и разбийте с тел. Потопете хубаво двете парчета кашкавал (трябва хубаво да се намокрят).

Загрейте тиган с мазнина и изчакайте хубаво да се загрее.

Изпържете двете парчета от двете страни до приятен златист загар.

Извадете кашкавала пане върху кухненска хартия и оставете леко да се охлади.

Панираният домашен кашкавал е готов.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: