Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Печен паниран кашкавал в кори за баница

Печен паниран кашкавал в кори за баница

редакция:
Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Печен паниран кашкавал в кори за баница
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Слагаме край на пърженето е край на разтечения кашкавал - лесно е с тази изпитана рецепта."

Необходими продукти

  • кашкавал - 300 г
  • яйца - 2 бр.
  • кори за баница
  • олио - за намазване на тавата
  • шарена сол - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на еднакви парчета.

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кори за баница.

В купичка си счукваме яйцата и потапяме парчетата.

Вземаме тавичка, която омасляваме и подреждаме парчетата.

Ако е останало от яйчената смес, ги поливаме с нея.

Поръсваме всяко едно кашкавалено парче с шарената сол.

Поставяме във фурната и печем до готовност нашия паниран кашкавал.

Сервираме с подходяща лека салата.

Вижте също как да си направите паниран кашкавал в еър фрайър и паниран кашкавал с корнфлейкс.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Зорница Михова
Зорница Михова
Пробвах я рецептата.Стана много сполучлива и вкусна.Всички в къщи много я харесаха.
23.08.2019 08:59
2