Начин на приготвяне
Бонфиленцата овкусяваме със солта и черния пипер.
В купичка поставяме сока от лимона и слагаме вътре филенцата за около 10 минути.
През това време си нарязваме скилидките чесън на колелца.
Бульона разреждаме в гореща вода 200 мл.
Бонфиленцата овалваме в брашно.
Запържваме в нагрята мазнина, в която сме сложили олио и 1 с.л. масло Пържим до златисто.
След като приключим с бонфиленцата, в същата мазнина запържваме за кратко чесъна. Добавяме разтворения бульон и другото масло.
Подреждаме бонфиленцата в чиния и след като сосът се сгъсти, заливаме пилешките бонфиленца.
Поднасяме пилешките бонфиленца на тиган с резен лимон.