Карфиол с кисело мляко

28/07/2020
"Нещо интересно, което не е за изпускане - карфиол с кисело мляко "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете карфиола и го нарежете на розички. Загрейте тиган с олио и ги изпържете до златисто.

Няколко минути преди да извадите добавете чесъна (може да го нарежете на дребно или пресовате през преса за чесън). Разбъркайте няколко минути и извадете.

В същия тиган разтопете кравето масло. Добавете червения пипер и махнете от котлона.

Готовия карфиол залейте с киселото мляко, запържения червен пипер и поръсете с копър.

Карфиолът с кисело мляко е готов.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар