Традиционна агнешка супа

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
645
2k
5k
343
3
16/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо109
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии почистваме и накисваме за 30 минути в студена вода с оцет. След като се сварят, прецеждаме бульона и го запазваме.

Нарязваме дреболиите и лука. В загрято олио ги изпържваме заедно с червения и черния пипер.

Добавяме бульона и когато агнешка супата заври, добавяме ориза и джоджена.

Оставяме да поври 20-30 минути.

Нашата традиционна агнешка супа е готова и я отстраняваме от котлона.

Заемаме се със застройката на супата.

Разбиваме жълтъците с киселото мляко, добавяме малко от бульона на супата към жълтъците и чак тогава добавяме застройката в тенджерата. Разбъркваме добре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар