Омлет с гъби и бекон

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Новак
24
74
3k
3
20/05/2020
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме бекон на кубчета.

Запържваме го в маслото на средна температура.

Прибавяме и нарязаните на шайби консервирани гъби.

Яйцата разбиваме със солта и сметаната.

Кашкавал настъргваме на едро и го смесваме с яйчената смес.

Заливаме гъбите и бекона, като разпределяме сместа равномерно в тигана.

Запичаме омлета с бекон на много слаб котлон.

След като повърхността побелее, поръсваме с черен и малко пушен пипер на вкус.

Омлетът с гъби е готов и го завиваме на руло.

Поднасяме омлета с гъби и бекон топъл, със свежа сезонна салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар