Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Хрупкав паниран кашкавал

Хрупкав паниран кашкавал

Хрупкав паниран кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Любимият паниран кашкавал на всички"

Необходими продукти

  • кашкавал - 300 г
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • галета - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на парчета. Разбийте яйцето в една чиния.

В друга сложете брашното, а в трета галетата. Оваляйте всяко парче първо в брашното.

Потопете в яйцето, а след това в галетата. Изпържете в горещо олио в тигана от двете страни до златисто.

Извадете готовия паниран кашкавал върху кухненска хартия.

Сервирайте хрупкавия паниран кашкавал в подходяща чиния с желаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: