Хрупкав паниран кашкавал

15/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо69
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на парчета. Разбийте яйцето в една чиния.

В друга сложете брашното, а в трета галетата. Оваляйте всяко парче първо в брашното.

Потопете в яйцето, а след това в галетата. Изпържете в горещо олио в тигана от двете страни до златисто.

Извадете готовия паниран кашкавал върху кухненска хартия.

Сервирайте хрупкавия паниран кашкавал в подходяща чиния с желаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар