Свински котлети на тиган

09/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински котлети - 3 бр. без кост
  • масло - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начуках свинските котлети и ги поръсих със сол и черен пипер.

Загрях обикновен тиган и ги запекох от едната страна, след това ги обърнах, отгоре сложих 1 с.л. масло, оставих ги да се запекат и от другата страна.

В никакъв случай не се оставят за дълго време, защото ще станат сухи.

Поднасят се котлетите на тиган с гарнитура по избор.

Сочни и ароматни свински котлети на тиган.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар