Начин на приготвяне
Запазете кожата на пилешките бутчета. Покрийте ги с прозрачно фолио и ги начукайте, така че да изтънеят. Почистете зеления фасул и го бланширайте за 3-4 минути във вряла подсолена вода.
Когато омекне, го извадете и го оставете да се отцеди. Махнете ципата на наденичката и объркайте пълнежа ѝ с пресованата скилидка чесън, натрошените ядки и подправките. Получената смес разделете на четири равни части.
Поставете пилешките пържоли с кожата отдолу. Поставете в центъра на всяка по 1/4 от сместа, по няколко шушулки зелен фасул и завийте на стегнато руло, което може да фиксирате с клечки за зъби.
Завийте пилешките рула в алуминиево фолио, всяко по отделно и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути.
Поднесете пилешките галантини с гарнитура по избор. Чудесно си подхождат с портокалови или мандаринени резени.