Желирана яребица

30/10/2011
Веска
отВескаНовак
"Има си майсторлък при приготвянето на дивечово месо и ние с удоволствие ще ви го разкрием "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 765
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо почистете и измийте яребицата. Поръсете я със сол и черен пипер и я сложете я да се пече, а по време на печенето я мажете редовно със смес от вино и масло.

Готовата яребица може да поднесете топла или студена.

В първия случай може да я поднесете върху канапе от препечен хляб, който предварително сте намазали с масло и поръсили от всички страни със скълцан магданоз и стрит сварен жълтък.

Ако ще сервирате желираната яребица студена, поднесете по същия начин, само че този път хлябът не се пече. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар