Крокети от пилешко месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Крокети от пилешко месо1 / 2
13/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5
"Любимо предястие на малки и големи"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 кг.
  • масло - 2 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • сол - 3 гр.
  • черен пипер - 2 гр.
  • галета - 30 гр.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Пилето се почиства добре. Сварява се в леко подсолена вода. Отделя се бялото месо. Накълцва се много ситно. Разбиваме на пяна маслото и прибавяме жълтъците от 2 яйца. Разбъркваме добре и прибавяме месото. Посоляваме и овкусяваме с черния пипер. От получената смес оформяме малки топчета, топим ги в разбито яйце, овалваме в счукана галета или сусам и пържим.

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: