Начин на приготвяне
Обработваме вратните телешки пържоли, като махаме ципите и жилите и ги нарязваме на тънки и дълги парчета. Нанизваме готовите парчета на шишчета.
Смесваме в малка купа телешкия бульон, сосовете, сока от лайм, меда, зеления лук и джинджифила. Разбъркваме добре за около 1 минута.
Слагаме готовите телешки шишчета в подходяща чиния и изсипваме марината върху тях, а след това ги фолираме и ги поставяме в хладилник за около 2 часа.
След като вече сме мариновали шишчетата, можем да ги сложим на предварително загрятото барбекю и да ги изпечем, като ги завъртаме през около 2 минути.
По наш вкус преценяваме колко добре да се изпекат. За всеки случай можем пак да намажем шишчетата с част от марината.
Вече имаме готови и вкусни шишчета от телешки пържоли.